Tűlevelűvilág

Szállítás | Fizetési módok


Szállítási feltételek:

A rendelések feldolgozása és teljesítése a beérkezés sorrendjében történik, a csomag feladásának időpontjáról, és a csomag megérkezésének várható idejéről minden esetben e-mail-ben tájékoztatást küldök. A rendelt termékeket az esetek többségében a megrendeléstől számított 2 hetes határidőn belül eljuttatom a vásárlóhoz, ha a Vevő máshogy nem rendelkezik a kiszállítás időpontját illetően. Előfordulhat, hogy az időjárási viszonyok miatt nem tudom a megrendelést teljesíteni, ilyen esetekben előre tájékoztatom a vásárlót a szállítási időpont változásáról.

Kínálatomban szereplő növények konténerben nevelt növények, de a csomagolás során eltávolítom a növényt a konténerből, és a földlabdát stretch fóliával csomagolom be, hogy a földlabda a szállítás során egyben maradjon. Mivel a növények konténerben nevelkednek, csomagolás során így nem sérül a gyökérzet, ha az időjárás engedi egész évben kiültethetőek.

Ha nem ülteti ki azonnal a rendelt növényt vagy növényeket, akkor kérem, gondoskodjon megfelelő konténerről, mert konténer nélkül küldöm a növényeket. Minden csomagot légpárnás fóliával bélelem, ezzel is védem a növényeket, hogy a szállítás során ne szenvedjenek sérülést.

A megrendeléseket Magyarországról, telephelyemről teljesítem, a Magyar Posta végzi a kiszállításokat.  

A szállítási árak bruttó árak:

  1 –   5 kg      2.800 Ft
  5 – 10 kg      3.000 Ft
10 – 20 kg      3.500 Ft
20 – 30 kg      5.500 Ft
30 – 40 kg      8.500 Ft
40 – 50 kg      9.000 Ft
50 – 60 kg    11.000 Ft
60 – 70 kg    14.000 Ft
70 – 80 kg    14.500 Ft
80 – 90 kg    16.500 Ft

A csomagokat a Magyar Posta munkatársai szállítják ki, a küldeményeket két egymást követő munkanap kísérlik meg kézbesíteni 08:00 és 17:00 óra között. Ezek sikertelensége esetén a postán veheti át a csomagot, melyről a Magyar Posta további tájékoztatást küld.

A növények súlyát megtalálja a termékek adatlapján, a szállítási ár kiszámítása automatikusan ezen adatok alapján történik. 

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal. Kapcsolat  (  info@tuleveluvilag.hu  )

 


Fizetési módok:

  • PayPal (PayPal online fizetési rendszerben regisztrált betéti vagy hitelkártyával)
  • Banki átutalás (CIB Bank)
  • Bankkártya (PayPal Checkout - fizetés betéti vagy hitelkártyával)

A megrendeléseket csak fizetés után teljesítem, utánvétes fizetésre nincs lehetőség!

Részletek:

  • PayPal: PayPal  (  info@tuleveluvilag.hu  )
  • Banki átutalás:

Santa Tibor Lajos
CIB Bank 10700433-20814702-51100005

Átutaláskor a közlemény rovatban mindenképp tüntesse fel a nevét vagy a rendelés számát a beazonosításhoz!

  • Bankkártya (Paypal Checkout):

Lehetőség van PayPal Checkout bankkártyás fizetésre, a maximális biztonság érdekében alkalmazzuk ezt a 3D Secure fizetési módszert. Mivel csatlakoztunk az internetes biztonsági kód szolgáltatáshoz, betéti vagy hitelkártyájával csak akkor tud fizetni, ha regisztrálva van kártyája a 3D Secure kód szolgáltatásra. A 3D secure kód igényléséhez forduljon bankjához, és regisztráltassa betéti vagy hitelkártyáját, hogy internetes vásárlásait biztonságosan végezhesse. Az Internetes biztonsági kódot (ami minden vásárlás alkalmával egyedi) a fizetés kezdeményezésekor SMS-ben juttatja el a Bank az ügyfél mobil-telefonszámára.

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal. Kapcsolat  (  info@tuleveluvilag.hu  )

 


 

    Top